"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Українська біржа" припиняє торгівлю цінними паперами

П'ятниця, 15 червня 2018, 16:10
 

Біржова рада "Української біржі" вирішила припинити використання програмного забезпечення, наданого "Московською біржею", і переключитися на торгівлю в режимі адресних заявок.

Про це йдеться на сайті біржі.

"Ми не отримали відповіді ні від президента, ні від Ради національної безпеки і оборони України, тому з 18 червня ми повинні призупинити торгівлю в режимі безадресних заявок 92 акціями, 245 облігаціями, 28 цінними паперами фондів і 22 ф'ючерсними контрактами", - наголошується в повідомленні.

Відкриті позиції за строковими контрактами, дата виконання яких пізніша ніж 15 червня будуть достроково виконані в ході вечірнього клірингу 15 червня 2018 року на умовах, які були оприлюднені біржею раніше.

Реклама:

"Українська біржа" готова відновити повноцінну торгівлю, як тільки отримає інформацію про відкладання терміну введення санкцій, які погіршують інвестиційний клімат країни.

Нагадаємо, раніше "Українська біржа" оприлюднила вимоги до нового програмного забезпечення, яке вона закупить замість санкційного ПЗ "Plaza2" "Московської біржі".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: