Мешканці Каліфорнії загрожує 30 місяців в'язниці за торгівлю біткоїном без ліцензії

Вівторок, 12 червня 2018, 18:05
 

50-річна мешканка Лос-Анджелеса звинувачується в незаконному наданні фінансових послуг, так як торгувала криптовалютою без необхідної ліцензії, порушуючи тим самим федеральний закон.

Про це повідомляє NBC Los Angeles.

Прокуратура наполягає на тюремному ув'язненні Терези Тетлі терміном до 30 місяців.

У період з 2014 по 2017 рік криптотрейдер під ніком Bitcoin Maven вела активну діяльність на LocalBitcoins, щорічно заробляючи на торгівлі біткоїнами близько 300 тисяч доларів. За цей час вона здійснила транзакції на суму від 6 млн до 9,5 млн доларів.

Реклама:

За заявою прокуратури, бізнес Тетлі, який виходив за рамки регульованої банківської індустрії, підживлював функціонування чорного ринку центрального округу Каліфорнії.

Сторона звинувачення також наполягає на конфіскації 40 біткоїнів, 292 264 доларів і 25 золотих злитків, вилучених правоохоронцями.

Винесення вироку у відношенні Тетлі, яка раніше визнала свою провину, мало відбутися в понеділок, проте було перенесено на невизначений термін.

В судових документах йдеться, що Тетлі, зокрема, визнала свою провину в обміні 80 BTC на 70 тисяч доларів в ході транзакції. Вона також знала, що гроші, які їй надійшли, перш належали наркоторговцям.

Нагадаємо, кількість жінок, які інвестують в криптовалюту, з початку року зросла з 6 до 13%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: