"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Агрохолдинг "Мрія" отримав пропозицію про придбання бізнесу від іноземного інвестора

Вівторок, 12 червня 2018, 16:00
 

Mriya Agro Holding Public Limited отримала пропозицію від авторитетного міжнародного стратегічного інвестора про придбання всього бізнесу і активів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

Назва компанії поки не розголошується.

"Вартість пропозиції передбачає відшкодування власникам облігацій, випущених Mriya Farming Plc у зв'язку з реструктуризацією приблизно від 50 до 60 центів за долар номінальної вартості нових облігацій в обігу після завершення реструктуризації", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Крім того, пропозиція передбачає виконання ряду умов, включаючи успішне завершення реструктуризації компанії і її дочірніх компаній, а також отримання всіх необхідних дозволів регулюючих органів.

Забезпечений борг пропонується до прийняття стратегічним інвестором і обслуговування відповідно до існуючих або інших угод між потенційним покупцем і забезпеченими кредиторами.

В агрохолдингу повідомили, що компанія Ротшильд виступає єдиним фінансовим радником, а компанія Hogan Lovells - юридичним радником у питаннях, пов'язаних з продажем.

"Мрія" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, заснований в 1992 році.

Компанія обробляє близько 180 тис га земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській і Рівненській областях.

Агрохолдинг вирощує пшеницю, картоплю, рапс, кукурудзу, гречку, соняшник, сою, ячмінь і горох.

У структурі холдингу є власні елеватори і зерносховища потужністю понад 660 тис тонн, а також власний насіннєвий завод виробничою потужністю 300 тонн насіння на добу.

Раніше генеральний директор агрохолдингу "Мрія" Саймон Чернявський підтвердив інформацію щодо отримання пропозиції про продаж компанії, проте потенційна угода неможлива до закінчення реструктуризації боргу на 1,1 млрд доларів.

В ЗМІ з'явилася інформація про переговори щодо купівлі можливої купівлі "Мрії" компанією Continental Farmers Group.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: