Porsche призупинила продаж нових автомобілів в ЄС

П'ятниця, 1 червня 2018, 19:45

Німецький автоконцерн Porsche AG (входить в Volkswagen Group) припинив продаж нових авто на території Європейського союзу через їх невідповідність новим екологічним вимогам, які вступають в силу у вересні цього року.

Про це пише "Комерсант".

"Причиною є перехід на нові цикли виміру вихлопів WLTP і RDE, які спричинили за собою більш жорсткі вимоги як до процедури допуску під час випробувань, так і при експлуатації в реальних дорожніх умовах", - йдеться в публікації.

Як зазначає газета Frankfurter Allgemeine Zeitung, після настання календарного літа на сайті концерну зникла можливість замовлення нових автомобілів.

Реклама:

Замість неї з'явилося повідомлення наступного змісту: "Обрана модель короткочасно недоступна в якості нового автомобіля вільної конфігурації через майбутню модельну ревізію".

У центрах Porsche, в які звернулися журналісти видання, припинення продажів підтвердили, додавши, що нові моделі Cayenne і Panamere будуть доступні для замовлення не раніше березня наступного року.

При цьому агентство Reuters з посиланням на джерело в Porsche повідомляє, що мова йде лише про тимчасове обмеження продажів, але не про їх припинення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: