"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту знижуються після зростання напередодні

Четвер, 3 травня 2018, 09:38

Ціни на нафту еталонних марок знижуються в ході торгів у четвер після підвищення днем ​​раніше.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Негативом для інвесторів є зростання запасів палива в США. З іншого боку, підтримку ринку надають побоювання щодо падіння видобутку нафти у Венесуелі, а також невизначеність щодо іранської проблеми.

Липневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 7:59 подешевшали на 0,17 долара (0,23%) - до 73,19 долара за барель. На торгах в попередній день їх ціна збільшилася на 0,23 долара (0,31%) і становила на закритті 73,36 долара за барель.

Реклама:

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на червень вранці в четвер зменшилися на 0,06 долара (0,09%) - до 67,87 долара за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна піднялася на 0,68 долара (1,01%), завершивши торги на позначці 67,93 долара за барель.

Міністерство енергетики США повідомило в середу, що на минулому тижні комерційні запаси нафти в країні підскочили на 6,2 млн барелів.

Експерти, опитані S & P Global Platts, в середньому прогнозували підвищення всього на 1,8 млн барелів.

Дані Американського інституту нафти (API), який отримує інформацію від операторів НПЗ, нафтосховищ і трубопроводів на добровільній основі, вказували на збільшення резервів на 3,4 млн барелів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!