Як столичний ломбард дарма гроші роздає

Четвер, 17 травня 2018, 10:00

Судячи з останніх новин, на сайті групи компаній "Скарбниця", найбільша ломбардна мережа продовжує курс на інновації. Цього разу, використовуючи нові інструменти інтернет-маркетингу, з 1 квітня була запущена реферальная програма "Моя команда".

Суть її в тому, що партнер отримує додатковий дохід, а компанія - нових клієнтів. "Моя команда" може мати максимально 3 рівня. 1-й рівень принесе дохід 50 грн. + 6%, 2-й рівень - 3%, і 3-й рівень принесе дохід в 1% від сплаченої суми відсотків за користування по кожному рефералу.

 

Ми вирішили переконатися в тому, чи працює ця програма на ділі. Чи справді є лазівка для заробітку або ж це лишень маркетинговий трюк для хайпу? Нагадаємо, що "Скарбниця" гарантує в умовах кожному 50 гривень за нового залученого клієнта.

Для початку довелося укласти договір застави на одному з відділень "Скарбниці", це було не складно. Після цього, відповідно до інструкції, наш доброволець (співробітник редакції, за визначенням авторів програми Партнер) авторизувався на сайті та отримав в особистому кабінеті свій індивідуальний реферальний код.

Тепер необхідно залучити нового клієнта (реферала), щоб отримати обіцяну винагороду 50 грн. Ми передали код 2 учасникам експерименту (майбутнім рефералам). Один з них пішов у київське відділення ломбарду "Скарбниця", пред'явивши код при укладенні договору застави. Другий учасник - назвав свій код оцінювачу при оформленні кредиту під заставу майна в іншому місті.

Реклама:

В цей час, в особистому кабінеті на сайті, партнеру (ініціатору команди) прийшло повідомлення про те, що нарахована гарантована винагорода в 100 гривень (за кожного залученого клієнта по 50 гривень). Також, стало видно всіх учасників команди та її структуру. Далі, ми ввели дані банківської картки популярного українського банку і переконалися, що гроші зараховані на рахунок.

В ході нашого тесту програми "Моя команда" стало ясно, що розробники не врахували апетити зголоднілих клієнтів ломбардів по дійсно працюючих акціях. Сьогодні досить складно накопичувати бонуси, конвертувати одиниці матеріальних винагород в реальні гроші.

Повторивши наш досвід, кожен може заробити на ломбарді, розірвавши після цього договір застави. Якщо Ви хочете заробити, врахуйте пару важливих моментів.

Існуючий клієнт, який створює свою команду (партнер) - отримує дохід від кожного нового клієнта компанії, що назвав реферальний код при оформленні договору застави. Від учасника не потрібно ніяких вкладень, тільки встигати рахувати свої гроші, закріплюючи за собою нових членів команди.

В результаті ми дійшли висновку, що успішну реферальную кампанію вирізняють: гарантована винагорода, лаконічні та прозорі умови.

Тепер хочеться побажати найбільшій ломбардній мережі України виконати взяті на себе зобов'язання, адже нас 42 мільйони. Якщо кожен захоче отримати додатковий заробіток без вкладень, доведеться розщедритись, щоб не підірвати кредит довіри.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!