"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

LG запустила власну блокчейн-платформу - ЗМІ

Понеділок, 14 травня 2018, 16:30
 

LG CNS, дочірня компанія LG Corporation, що надає послуги в області інформаційних технологій, запустила власний сервіс на основі блокчейна.

Про це повідомляє Forklog з посиланням на Yonhap News Agency.

Як пише видання, платформа розроблена як логістичний блокчейн-сервіс для сфер фінансів, промисловості і комунікацій. На Monachain доступна система цифрової аутентифікації, власна цифрова валюта і інструменти для управління ланцюгами поставок.

Крім того, платформа використовує новий вид розподіленої ідентіфікацііa, що дозволяє підтверджувати особисті дані і здійснювати платежі за допомогою смарт-пристроїв.

Реклама:

Також користувачі Monachain можуть зареєструвати цифровий гаманець і здійснювати фінансові операції. В даний час LG CNS веде переговори з місцевими банками, щоб збільшити аудиторію своєї цифрової валюти.

Нагадаємо, в липні минулого року стало відомо, що LG CNS тестує фінансову платформу Corda, розроблену блокчейн-консорціумом R3.

Раніше повідомлялося, що Facebook має намір створити власну криптовалюту, яка дозволить користувачам проводити електронні платежі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: