На Apple подали груповий позов через проблеми з клавіатурою

Понеділок, 14 травня 2018, 12:45
 

Компанія Apple отримала груповий позов від користувачів через ненадійність клавіатури з механізмом типу "метелик", який перестає працювати з попаданням пилу.

Про це повідомляє 9to5mac.

На думку позивачів, компанія була в курсі проблем з клавіатурою перед запуском ноутбуків у виробництво.

У позові, поданому до Федерального окружного суду Північного округу Каліфорнії, згадуються новий Macbook Pro і 12-дюймовий Macbook.

Реклама:

За інформацією позивачів, "тисячі" користувачів страждають від проблем з клавіатурою-"метеликом", яку нібито можуть вивести з ладу навіть "пил і невелике сміття".

 

У позові стверджується, що Apple не тільки пустила нові Macbook в виробництво, незважаючи на ці проблеми, а й згадувала в маркетингових матеріалах "підвищену стабільність клавіатури".

Позовна заява згадує річну гарантію Apple, проте за словами позивачів, компанія часто відмовляється визнавати подібні проблеми з клавіатурою гарантійним випадком.

Позивачі вимагають від Apple відшкодування збитків і судових витрат, включаючи заміну несправних деталей і пристроїв, а також вартості самих ноутбуків.

Нагадаємо, Apple почала видаляти з App Store додатки, які порушують політику компанії, надаючи дані про місцезнаходження третім особам без явної згоди користувача.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!