"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Інтерпол оголосив у розшук екс-директора Одеського нафтопереробного

Четвер, 10 травня 2018, 17:20
 

Колишнього гендиректора ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" оголосили в міжнародний розшук.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"На теперішній час колишнього генерального директора ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" оголошено у міжнародний розшук Interpol", - повідомляє прес-служба.

"Вказана особа вмотивовано підозрюється  в участі у діяльності злочинної організації та злочинах, вчинених у складі вказаного угруповання, а саме умисному ухиленні від сплати зборів, вчиненому службовою особою підприємства, та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Як зазначається, через злочинні оборудки з нафтопродуктами до державного бюджету не надійшло понад 3 млрд гривень загальнобов’язкових платежів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, 22 квітня 2017 року за клопотанням прокуратури судом арештовано колишнього заступника генерального директора з поставок ПАТ "Одеський НПЗ".

Загалом під час розслідування прокуратура Одещини спільно з органами поліції та Управлінням СБУ в області повідомили про підозру 16 фігурантам злочинних оборудок з нафтопродуктами по так званій "схемі Курченка".

"Щодо однієї особи судом вже винесено обвинувальний вирок. На теперішній час тривають обшуки у приміщеннях "Одеського НПЗ", - йдеться у повідомленні.

Раніше ЕП писала, що мережа АЗС "БРСМ" та Одеський НПЗ незабаром можуть стати частиною державного підприємства, яке буде контролюватися командою президента.

19 червня 2017 року Районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскаціі цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ.

Детальніше про цю історію можна почитати за посиланням.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: