Dragon Capital купує великого виробника м'яса індички

П'ятниця, 6 квітня 2018, 14:35

АМКУ дозволив Dragon Capital придбати 50% у великого виробника м'яса індички "УПГ-Інвест".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відомство також надало дозвіл на узгоджені дії компаніями NUF Equity Investments Limited, через яку Dragon Capital здійснює операцію, і Dytchi-Invest Limited, яка володіє "УПГ-Інвест", у вигляді виконання умов проекту договору купівлі-продажу акцій, який буде укладений між компаніями по утриманню від конкуренції, терміном на п'ять років.

В Dragon Capital покупку поки не коментують.

Реклама:

UPG Food Holdings Limited, бенефіціарами якого є Юлія і Володимир Дутчак, володіє групою компаній "УПГ-Інвест" заснованою в 2002 році. Займається вирощуванням індички і виробництвом м'яса під ТМ "Сяйвір". Включає в себе кілька виробничих комплексів загальною площею близько 60 тис кв. м, забійний цех, обладнання для охолодження та миттєвої заморозки м'яса. Потужність виробництва - 12 тис тонн м'яса в рік.

ГК "УПГ-Інвест" з 2014 року володіє комбікормовим заводом "Або-Мікс". Його потужність становить 12 тис тонн гранульованого комбікорму на рік для всіх видів сільськогосподарських тварин і птиці. Продукція випускається під ТМ "Agro Gold Mix", Реалізується в Україні і в країнах ЄС.

За даними аналітичної системи "СПАРК-Інтерфакс", "УПГ-Інвест" в 2016 році наростив чистий прибуток на 27,5% в порівнянні з 2015 роком - до 55,561 млн гривень. Її виручка збільшилася за цей період на 15,7% - до 323,26 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: