Українська Воднева Рада співпрацює з Європейським Союзом

Понеділок, 30 квітня 2018, 10:00

4 та 5 квітня світові лідери у галузі розробки та використання водневих технологій зустрілись в Парижі на виставці HyVolution-2018. Захід було організовано для розвитку партнерських відносин між учасниками водневого ринку, а також для вивчення технологічних розробок ефективного використання водню.

В рамках офіційного візиту виставку HyVolution-2018 відвідала "УКРАЇНСЬКА ВОДНЕВА РАДА", перша українська організація, яка інтегрує сучасні водневі енергетичні технології в українську економічну модель, модернізує енергетичний комплекс України та впроваджує сталий розвиток для глобального переходу на відновлювані водневі енергетичні ресурси.

 

На відкритті HyVolution 2018 представники Європейської Комісії (FCH)  привітали Україну з вступом до  клубу високотехнологічних країн, які розвивають водневі технології, а представників "УКРАЇНСЬКОЇ ВОДНЕВОЇ РАДИ" приймали на офіційному рівні.

Президент Української Водневої Радиї, Олександр Рєпкін, бізнесмен і інвестор у відновлювальну енергетику України, зустрічався з організаторами HyVolution та представниками HYTEP (Чеською водневою технологічною платформою). Компанія HYTEP розвиває та впроваджує водневі технології в Чехії, координує діяльність в галузі розвитку водневих технологій і водневої економіки всередині країни та на міжнародному рівні.

Реклама:

В рамках виставки відбулась зустріч із П'єром Лангером, представником компанії PowiDian, яка займається розробкою, установкою та обслуговуванням інтелектуальних автономних енергостанцій, що не шкодять навколишньому середовищу.

Також була проведена зустріч із Бартом Бейбюком, виконавчим директором FCH JU (Fuel Cells and Hydrogen Joint Undertaking). FCH - державно-приватне партнерство, яке підтримує дослідження, технологічний розвиток енергетичних технологій паливних елементів та водню в Європі. Один з напрямків діяльності компанії - створення загальноєвропейського водневого коридору, в тому числі і в Україні, для дозаправки транспорту на водневих станціях.

6 квітня представники "УКРАЇНСЬКОЇ ВОДНЕВОЇ РАДИ" зустрілись з колегами із Чеської водневої технологічної платформи (HYTEP) та підписали Перший Меморандум про спільну діяльність. Підписання документу має важливе значення для подальшого розвитку та впровадження водневих технологій в Україні, а "УКРАЇНСЬКА ВОДНЕВА РАДА" - визнаний учасник наукової спільноти в Європі з вивчення та практичного застосування потенціалу відновлювальних джерел енергії.

Популяризація знань про можливості використання водню в промисловості та побуті розпочнеться у Києві 17 травня, на Першому міжнародному форумі "Вітер і Водень", який спільними зусиллями організовують "УКРАЇНСЬКА ВОДНЕВА РАДА" та Українська віторенергетична асоціація. Запрошуємо долучитись до першої міжнародної дискусії щодо перспектив видобування та використання водню в енергетиці України.

Більш детально inef.org.ua 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!