PROMOTED

Сервіс Flatfy представив каталог новобудов в Румунії

Середа, 18 квітня 2018, 12:50 -

Онлайн-платформа для пошуку житла Flatfy – бренд, під яким українська компанія ЛУН.ua представлена за кордоном, запустила каталог новобудов у Румунії !

 

Пошуковик нерухомості ЛУН продовжує підкорювати закордонні ринки. Кілька років тому були запущені каталоги новобудов у Білорусі, Казахстані, Росії, та Індії. У кінці 2017 сервіс Flatfy став працювати і для Молдови. Логічно, що після неї своєї черги дочекалася Румунія. Тут, як і в Молдові, національна мова – румунська, вона також розташована на кордоні з Україною і її первинний ринок активно розвивається.

Зараз у базі Румунського проекту korter.ro (New Flat for you – "Нова квартира для вас") зібрано 670 житлових комплексів від 399 будівельних компаній, у яких на даний момент продаються квартири від забудовника.

Завдяки легкому і простому дизайну New.Flatfy.ro кожен може швидко і зручно вибирати житлові комплекси. Одна з головних особливостей – карта новобудов, на якій показані одночасно всі житлові комплекси та будинки. І це не єдина перевага Flatfy!

Так само, як і для інших проектів, одразу був випущений і мобільний додаток для користувачів Android. Всі додатки компанії можна переглянути в профілі Google Play Market.

На цьому компанія зупинятися не збирається – вже майже готовий каталог новобудов Грузії. Тож якщо ви задумуєтесь на покупкою апартаментів на березі моря в Батумі, Flatfy допоможе вибрати нову квартиру вашої мрії. Слідкуйте за новинами запуску Flatfy для міст Грузії, щоб не пропустити вигідні й цікаві пропозиції від забудовників.

Flatfy – нехай вибір квартир буде комфортним у всьому світі!

Для довідки

Flatfy.com – онлайн-сервіс для вибору квартир, під яким українська компанія ЛУН представляє свої проекти за кордоном, в 37 країнах світу. Пошукова система збирає всі оголошення про продаж і оренду нерухомості та дозволяє комфортно вибирати житло серед усіх пропозицій на ринку. Каталоги новобудов Flatfy працюють вже в 6 країнах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"