"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росіянам, які потрапили під санкції США і ЄС, заборонили інвестувати в Telegram

Четвер, 15 березня 2018, 11:58
 

Telegram Open Network в ході закритих раундів ICO відмовляє інвесторам, які потрапили під міжнародні санкції.

Про це повідомляє РБК з посиланням на стандартну форму договору про покупку Gram між зареєстрованою на Британських Віргінських островах Telegram Group Inc. та інвестором.

Особи, що потрапили в будь-які санкційні списки США, Великобританії, Євросоюзу і Ради Безпеки ООН, не зможуть взяти участь ні в одному з раундів закритого ICO проекту Telegram Open Network (TON) Павла Дурова.

Заборона також поширюється на найближчих родичів таких осіб - дітей, чоловіка або дружину, батьків, рідних братів і сестер.

Реклама:

Крім того, заборонено брати участь в ICO будь-якому громадянину, який є резидентом або постійно проживає на території, на яку поширені санкції. У договорі зазначено, що на момент складання такими вважаються Крим, Куба, Іран, Північна Корея та Сирія.

У документі також зазначено, що всі потенційні інвестори TON повинні пройти процедуру KYC (know your customer - англ. "Знай свого клієнта"), прийняту на фінансових ринках для встановлення особи клієнтів та захисту від кримінальної діяльності.

В рамках KYC фізичною особою надаються такі документи, як нотаріально завірена копія паспорта, підтвердження місця проживання, рекомендація з банку та ін.

Нагадаємо, ICO Telegram зібрало заявок на 3,8 мільярда доларів, замість запланованих 850 мільйонів.

Рекомендуємо почитати: Telegram, Viber, WhatsApp, Signal — яким месенджерам можна довіряти

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: