"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Генпрокуратура оголосила у розшук одного з керівників "Дельта Банку"

Вівторок, 13 лютого 2018, 12:35
 

Генеральна прокуратура оголосила у розшук одного із керівників АТ "Дельта Банк" у зв’язку із підозрою у розтраті грошових коштів банку на суму понад 1,1 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури. 

"Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою одного із керівників АТ "Дельта Банк" у розтраті грошових коштів банку на суму понад 1,118 млрд гривень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з тим, що підозрюваний переховується від органів досудового розслідування, його оголошено у розшук.

Реклама:

Також повідомляється, що з метою забезпечення відшкодування завданих злочином збитків, під час досудового розслідування за клопотанням прокурора накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, яке згідно отриманих відомостей є майном, що набуте злочинним шляхом або отримане за рахунок доходів від вчинення злочину.

Як відомо, Нацбанк 2 вересня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію "Дельта Банку".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: