"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кличко: прихід Starbucks в Україну - питання часу

Середа, 31 січня 2018, 20:42
 

Американська мережа кав'ярень Starbucks прийде на український ринок.

Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Starbucks однозначно прийде в Україну, до Києва, у мене немає сумнівів. Це тільки питання часу, коли прийде. А ми повинні зробити все, щоб вони прийшли якомога швидше, і я це роблю", - сказав він.

Кличко зазначив, що під час його виступу в Українському Домі в Давосі йшлося про "зацікавленості й наміри, про франчайзинг, який може бути", і зараз розглядаються такі можливості.

Реклама:

Мер Києва підкреслив, що має намір сприяти відкриттю в столиці представництва багатьох світових компаній, наприклад таких, як IKEA.

"Ми чули, що у неї (IKEA – Ред.) є наміри в 2018 році відкрити представництво в Києві", - зазначив він.

24 січня в Давосі Кличко повідомив, що Starbucks вивчає питання про вихід на ринок України. Він запевнив, що зробить все можливе для появи американської мережі кав'ярень в Україні.

Пізніше у відповідь на запити українських ЗМІ в Starbucks Corporation повідомили, що поки у компанії немає планів відкривати свій бізнес в Україні.

Starbucks Corporation - американська компанія з продажу кави та однойменна мережа кав'ярень. На грудень 2016 року мережа Starbucks об'єднувала понад 24 тис. торгових точок по всьому світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: