"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У "Рошен" розповіли про Рошен Плазу

Вівторок, 30 січня 2018, 12:30

Корпорація "Рошен" у 2018 році інвестує 90 млн грн у створення громадського простору на території розташованої в центрі столиці Київської кондитерської фабрики "Рошен".

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії.

"Рошен Плаза - це умовна назва проекту реконструкції та благоустрою території Київської кондитерської фабрики Roshen. Фабрика не припиняє своє існування, але потужності її зменшені", – зазначили в корпорації.

У "Рошен" наголошують, що "Київський торт" і далі будуть виробляти на Київській кондитерській фабриці.

"На території фабрики залишиться частина виробничих приміщень, в одному з корпусів буде знаходитися офіс компанії, а також буде розташовано об'єкти громадського призначення", – повідомили в корпорації.

Планується, що в кінці весни на території фабрики відкриють демонстраційний центр із лінією виробництва шоколадних плиток, де можна буде побачити тонкощі й особливості виготовлення солодощів, а до кінця року буде завершено перший етап благоустрою площі і відкрито безкоштовний сезонний каток площею понад 2 тис. кв. м.

Другий етап благоустрою завершиться в 2019 році.

Раніше президент корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський повідомив в інтерв'ю виданню "Новое время", що переїзд офісу в заводську будівлюзапланований на поточний рік.

Читайте також: "Директор Rothschild в СНД: Клієнти відмовилися від покупки Roshen через ризики"

Реклама:

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!