"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НКРЗІ визначила дату першого тендера на 4G

Вівторок, 23 січня 2018, 12:25

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, визначила дату і час першого тендера на 4G у діапазоні 2600 МГц.

Про це повідомляє прес-служба НКРЗІ.

23 січня 2018 року тендерною комісією були розглянуті підтверджуючі документи щодо надходження до НКРЗІ тендерної гарантії за відповідними лотами від претендентів на участь у тендері.

За результатами розгляду визначено, що всі претенденти виконали відповідні умови. Таким чином, тендерна комісія визнала претендентів учасниками тендеру за кожним лотом із затвердженням відповідного реєстру учасників.

Реклама:

"На відкритих, прозорих і рівних умовах для всіх учасників тендеру 26 січня 2018 року о 10.00 год в НКРЗІ тендерною комісією на засіданні планується послідовно за кожним лотом розпечатування конвертів учасників, за результатами чого буде оголошено зазначені в них цінові пропозиції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, велика трійка мобільних операторів ("Vodafone Україна", lifecell та Київстар) подала заявки на шість лотів по 10 МГц, за сьомий лот завширшки в 20 МГц спектру боротимуться лише "Vodafone Україна" та lifecell.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: