PROMOTED

Новобудови: тепер можна комфортно обирати у Кишиневі

Четвер, 18 січня 2018, 17:20

Онлайн-платформа для пошуку житла Flatfy – бренд, під яким українська компанія ЛУН.ua представлена за кордоном, запустила новий каталог новобудов в Молдові!

Пошуковик нерухомості ЛУН продовжує підкорювати зарубіжні ринки. Декілька років тому були запущені каталоги новобудов в Білорусі, Казахстані і Росії. В жовтні 2017 року запустили наступний каталог новобудов – уже в Молдові.

Розробники проекту постійно працюють над вдосконаленням сервісу, прагнучи зробити вибір квартир ще комфортнішим. Flatfy  проводять опитування і дослідження, щоб краще розуміти бажання і хвилювання користувачів перед покупкою власного житла і як IT-продукт може в цьому допомогти. Адже більшість людей купують житло раз за життя і це важливий і досить відповідальний крок для кожного.

На сьогодні в базі Flatfy.md зібрано 280 житлових комплексів Кишиньова від 97 будівельних компаній, які на даний момент знаходяться у продажу. Надалі географія проекту буде розширюватись на інші міста республіки.

 

Завдяки легкому і простому дизайну, кожен може швидко і зручно вибирати житлові комплекси. Зараз каталог доступний на двох мовах: румунській і російській.

Однією з головних особливостей сайта є новобудови на карті, на якій відображаються одразу всі житлові комплекси і будинки. Але це далеко не всі переваги Flatfy!

 Flatfy.md чудово працює на всіх приладах: комп’ютері, планшеті, смартфоні. Також одразу був випущений перший мобільний додаток для користувачів Android. Він ніскільки не уступає сайту, легкий і приємний в дизайні, зручний і зрозумілий в користуванні.

На цьому компанія зупинятись не збирається і в черзі на запуск вже готується каталог новобудов для Румунії.

Flatfy –нехай вибір квартир буде комфортним у всьому світі!

Для довідки

Flatfy.com – онлайн-сервіс для вибору квартир, під який українська компанія ЛУН представляє свої проекти за кордоном. Пошукова система Flatfy збирає всі оголошення по продажу і оренді житла і дає можливість на одному сайті комфортно вибирати житло серед всіх пропозицій на ринку. Flatfy працює в 37 країнах, в 2016 проект був запущений в Молдові і в жовтні 2017 був запущений каталог новобудов.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!