НБУ публікуватиме ще більше даних про результати валютних аукціонів

Понеділок, 4 грудня 2017, 17:50
 

Національний банк розширює перелік даних, які публікуються за результатами валютних аукціонів.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Задля підвищення прозорості політики Національного банку на валютному ринку Національний банк продовжує розширювати інформацію, яка публікується за результатами здійснення валютних інтервенцій. На додачу до початку публікації щотижневих результатів інтервенцій у формі запиту щодо найкращого курсу, Національний банк розширює перелік параметрів проведених валютних аукціонів до оприлюднення", - йдеться в повідомленні.

Досі Національний банк публікував інформацію про валюту аукціону, мінімальний і максимальний курс, заявлений банками для участі в аукціоні, загальний обсяг заявок щодо продажу чи купівлі іноземної валюти, курс гривні до іноземної валюти за результатами аукціону (середньозважений, максимальний, мінімальний) та загальний обсяг задоволених заявок продажу чи купівлі іноземної валюти.

Реклама:

Ці дані буде доповнено інформацією про обсяг аукціону, оголошеного Національним банком, і загальну кількість заявок, прийнятих до аукціону, а також загальну кількість задоволених заявок банків щодо продажу чи купівлі іноземної валюти.

Нагадаємо, 4 грудня Національний банк оголосив валютний аукціон, за підсумками якого продав 29,4 мільйона доларів за середньозваженим курсом 27,1808 грн/долар.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: