"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Китай ризикує втратити звання лідера з видобутку криптовалют

Вівторок, 19 грудня 2017, 11:20
 

Майнінгова корпорація Hut 8 і багатопрофільна блокчейн-компанія Bitfury Group оголосили про угоду з купівлі, встановлення, обслуговування та подальшої експлуатації найбільших в Північній Америці датацентрів для майнінгу.

Про це пише bits.media.

Bitfury Group буде надавати Hut 8 рішення для майнінгу біткоїнів, що складаються з запатентованого обладнання, програмного забезпечення, сервісів по установці і обслуговуванню.

"Це партнерство свідчить про зростаючий попит на інвестиції в блокчейн в Північній Америці", - прокоментував генеральний директор Hut 8 Шон Кларк.

Реклама:

Частка на ринку Bitfury Group, неперевершена обчислювальна потужність, здатність до масштабування в поєднанні з радою директорів, до якої входять колишній менеджер хедж-фонду Майкл Новограц і знаменитий венчурний капіталіст Білл Тай, дає Hut 8 колосальну перевагу на конкурентоспроможному ринку.

"Ми раді співпраці з Hut 8, яка дозволить нам розширити діяльність на стратегічно важливому ринку Північної Америки", - заявив генеральний директор Bitfury Group Валерій Вавилов.

"Ми впевнені, є всі шанси, що Північна Америка стане одним з найважливіших центрів з майнінгу криптовалют в світі", - додав він.

Починаючи з 2011 року, Bitfury Group є найбільшим за межами Китаю промисловим майнером, займаючи близько 11% ринку.

Компанія випускає власні чіпи спеціалізованих інтегральних мікросхем (ASIC), які підвищують продуктивність, займають менше місця, дозволяють знизити витрати.

Портативний датацентр, розроблений Bitfury Group, BlockBox AC, дозволяє значно скоротити час налаштування, необхідний для створення ефективного майнінгу біткоїнів в комерційних масштабах.

Завдяки партнерству у Hut 8 з'явиться найбільша ферма майнінгу криптовалют в Північній Америці.

Як повідомлялось, Євросоюз запровадить нову, посилену систему правил щодо обігу на ринку криптовалют та онлайн-платежів через ризик відмивання коштів та фінансування тероризму.

Рекомендуємо почитати: Криптовалютна лихоманка: мильна бульбашка чи гроші майбутнього

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: