Для iPhone X розробили гру, в яку можна грати рухом брів

Понеділок, 18 грудня 2017, 18:15

Американець Натан Гіттер, який вивчав комп'ютерні науки в Вашингтонському університеті, створив аркадну гру Rainbrow, де гравцеві треба збирати зірки і ухилятися від перешкод рухами брів.

Про це повідомляє Itc.ua.

Відзначається, що для розпізнавання положення брів на обличчі гравця використовується камера TrueDepth, тому працювати гра буде лише на iPhone X.

Реклама:

Управління досить просте - нейтральний вираз обличчя залишає смайлик на місці, високо підняті брови переводять його на сходинку вище, насуплені - на сходинку нижче. На рівнях всіх кольорів веселки знаходяться зірки, які необхідно збирати, і перешкоди у вигляді автомобілів, качок, м'ячів, привидів, погодних явищ і т.д.

Поки гра містить всього один рівень, проходження якого ускладнюється з набором балів. У наступних апдейтах автор обіцяє додати нові можливості, включаючи внутрішньоігрові покупки нових персонажів, а також підтримку Apple Game Center для режиму багатокористувацької гри.

Особливу увагу приділено приватності - автор зазначає, що вся інформація про особу, зібрана під час гри, залишається на пристрої, нікуди і нікому не пересилається, а після закінчення ігрової сесії знищується.

Нагадаємо, застосунок Amazon тепер дозволить "приміряти" товари перед покупкою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: