"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тютюнова компанія змінила рід діяльності і почала майнити криптовалюту

Субота, 16 грудня 2017, 11:20

Компанія-виробник елітних сигар Rich Cigars несподівано оголосила про кардинальну зміну діяльності та назви: під вивіскою Intercontinental Technology фірма з Майамі тепер займеться "агресивним майнінгом криптовалют".

Про це повідомляє ForkLog з посиланням на заяву компанії.

"Компанія зазнала зміну власника, внаслідок чого офіційно стала холдингом з декількома дочірніми фірмами в областях, не пов'язаних з нашим традиційним бізнесом", - заявив поки ще чинний директор Rich Cigars Річард Девіс.

"Тепер у компанії два нових стратегічних напрямки: придбання, розробка і збут на міжнародному ринку запатентованих продуктів і агресивний видобуток криптовалюти за допомогою власних систем для майнінгу", - додав він.

Реклама:

Відзначається, що що така різка зміна курсу компанії не повинна здаватися дивною, враховуючи особистість нового власника. Підприємець на ім'я Дрор Сворай, який викупив 1 млн акцій Rich Cigars, протягом останніх десяти років сповідував опортуністичний підхід до бізнесу, а також багаторазово і кардинально змінював назви і спеціалізацію своїх компаній.

Нагадаємо, співробітники "Транснафти" намагалися майнити криптовалюта на робочих комп'ютерах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: