Зламаний криптосервіс відновить роботу і поверне користувачам викрадені кошти

Вівторок, 12 грудня 2017, 13:25

Керівник NiceHash Марко Кобал заявив про намір відновити роботу сервісу і виплатити користувачам всі гроші, вкрадені хакерами.

Про це повідомляє Itc.ua.

Відзначається, що на це може піти чимало часу. До того ж, перед відновленням роботи NiceHash треба посилити засоби безпеки.

Марко Кобал додав, що поки триває офіційне розслідування, яке проводиться правоохоронними органами, він не може поділитися будь-якими конкретними відомостями про уразливість.

Реклама:

Також він зазначив, що було створено співтовариство, де дослідники і експерти блокчейн зможуть допомогти відстежувати і аналізувати викрадені кошти. Завдяки співпраці з правоохоронними органами та великими біржами, зловмисники не зможуть скористатися вкраденими коштами, які зараз зосереджені на одному гаманці. Є надія, що при спробі виведення гроші будуть заблоковані і конфісковані.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо про злом сервісу NiceHash, в результаті якого з гаманців користувачів були викрадені кошти в біткоїнах на загальну суму понад 60 мільйонів доларів. Пізніше представники NiceHash підтвердили факт крадіжки, припинили роботу сервісу і звернулися в правоохоронні органи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: