Німецька DHL пояснила, як працює в анексованому Криму

Четвер, 9 листопада 2017, 16:00
 

Міжнародна логістична компанія DHL, що базується в німецькому Бонні, пояснила специфіку своєї діяльності на анексованому Росією півострові Крим, заявивши, що не порушує режим санкцій ЄС.

Про це йдеться в офіційній заяві DHL, повідомляє Deutsche Welle.

В офіційній заяві прес-служба компанії роз'яснила, що завжди дотримується торговельного законодавства при обслуговуванні своєї глобальної поштової та логістичної мережі.

"У зв'язку зі складною політичною та правовою ситуацією довкола Криму, політика Deutsche Post DHL (DPDHL) є специфічною щодо типу послуг та залучених організацій. Deutsche Post на цей момент не пропонує сервісу доставок до Криму. DHL Express діє у відповідності до застосованої правової норми, пропонуючи обмежені послуги доставок у Криму.

Реклама:

Як компанія, що базується у ЄС, але з операційними філіями у понад 220 країнах та територіях, DPDHL надає послуги в Криму відповідно до законодавства ЄС та релевантного місцевого законодавства та нормативно-правових актів", - ідеться в офіційній заяві.

Раніше повідомлялося, що компанія продовжує надавати послуги через партнерські пункти обслуговування у Сімферополі, Севастополі та Керчі. Довідкова інформація про партнерські пункти в трьох містах Криму присутня на російській версії локального корпоративного сайту DHL, але відсутня в українській версії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: