Від імені Приватбанку подають фіктивні позови

Четвер, 30 листопада 2017, 12:40

Приватбанк вимагає порушити кримінальні провадження проти авторів судових підробок.

Про це повідомляє FinClub.

Приватбанк подав заяву в Соборне відділення поліції в Дніпропетровській області з вимогою порушити кримінальне провадження за виявленими банком фактами подання невстановленими особами в суд позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами банку.

Як повідомила Служба безпеки Приватбанку, 23 листопада під час здійснення моніторингу сайту "Судова влада України" був виявлений факт подання від імені Приватбанку в Господарський суд Дніпропетровської області трьох позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами.

Реклама:

У банку заявили, що зазначені позовні заяви були подані невстановленими особами, без відома Приватбанку і при відсутності необхідних дозволів. У зазначених вище судових справах, позовні заяви були оформлені начебто від Приватбанку і представлені в суд за підписом начебто співробітника фінустанови.

"Аналогічні обставини про підробку від імені Приватбанку позовних заяв та подання їх до господарських судів також було зафіксовано в інших містах України", - відзначили в банку.

Нагадаємо, у Google Play з'явився вірус, який краде банківські паролі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: