"Біткойн Ісус" Роджер Вер намагається обманом змусити користуватися Bitcoin Cash

Середа, 22 листопада 2017, 11:40

Команда Роджера Вера випустила оновлення Bitcoin Wallet для iOS-пристроїв, яке за замовчуванням створює гаманець для Bitcoin Cash, хоча називається просто "Bitcoin".

Про це повідомляє Cointelegraph.

Відзначається, що 20 листопада 2017 року Bitcoin.com оновив свій біткойн-гаманець в App-магазині Apple .Обновленіе Bitcoin.com версії 4.0.2 створює гаманці Bitcoin Cash за замовчуванням.

Реклама:

"Користувачі думають, що вони завантажують справжній біткойн-гаманець, де вони можуть легко відправляти і отримувати біткойни, однак, фактично, завантажують гаманець, який працює в мережі Bitcoin Cash, що робить отримання біткойнів вкрай важким", - зазначають у виданні.

Якщо користувач помилково зробить транзакцію з оригінального Bitcoin на Cash, то його кошти просто зникнуть.

"Припустимо, що Аліса використовує біткойн-гаманець від Bitcoin.com і хоче відправити 10 біткойнів. А Боб використовує звичайний біткойн-гаманець, то Боб ніколи не отримає транзакцію, яку посилала Аліса, бо обидва користувачі знаходяться в різних мережах. Незважаючи на схожість імен, Bitcoin і Bitcoin Cash - дві абсолютно різні монети, а транзакція по одному ланцюжку не впливає на інший ланцюжок", - додають у виданні.

У крипто-співтоваристві дії Вера вже назвали банальним обманом.

Мета ж самого "біткоін Ісуса" - зробити Cash основним біткойном. Саме цю ідею він лобіює останнім часом.

Нагадаємо, 1 серпня криптовалюта Bitcoin розділилася на дві окремі валюти - Bitcoin (Original) і Bitcoin Cash.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: