OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 20 листопада 2017, 21:00

Про тарифи на залізниці, рейс Львів-Лондон і "прозорі" міста

Про Укрзалізницю. На Економічній правді вийшло ексклюзивне інтерв'ю з нинішнім очільником УЗ Євгеном Кравцовим. Нам він розповів про те, скільки компанія втратила через непідвищення тарифів на вантажні перевезення, чи будуть зростати ціни на пасажирські перевезення і що почнуть продавати в вагонах.

Про МВФ. Міжнародний валютний фонд виступив з важливим повідомленням. Він повідомив, що планує продовжити обговорення з владою проекту держбюджету-2018 для дотримання його дефіциту 2,5% ВВП. Простими словами - по максимуму урізати "хотілки" нардепів і міністерств, поки витрати не перестануть перевищувати доходи на адекватному рівні.

Реклама:

Про WizzAir. Угорський авіаперевізник порадував новиною про відновлення польотів за маршрутом Львів-Лондон. Ціна квитків - від 30 євро.

Про прозорість. Жителі Заліщиків, Сколе, Нетішина, Лубен і Нового Розділу можуть пишатися. Їх міста стали найкращими в рейтингу звітності по використанню бюджетних коштів перед населенням.

Про газ. Швейцарській Trafigura не буде нудно в Україні - компанію їй складе співвітчизниця DufEnergy. Компанія отримає ліцензію на поставку газу.

Про вугілля. ДТЕК Ріната Ахметова запасається газовим вугіллям. Прийшло вже друге судно, завантажене 75 тисячами тонн.

Про ОПЗ. Одеський припортовий знову не працює. На цей раз у нього зламався один з агрегатів. Це третя зупинка заводу за неповний місяць.

Про регулятора. НКРЕ безсиле. Друге засідання поспіль у них відсутній кворум - один з членів на лікарняному. Розблокувати роботу регулятора допоможе підписаний президентом закон про формування конкурсної комісії.

Ви хочете знати більше?

Євген Кравцов: Не можу сказати, що "Укрзалізниця" існує без прив'язки до Дубневичів

Новий керівник "Укрзалізниці" розповів про вплив братів Дубневичів на компанію, мільярдні розкрадання, тарифи на пасажирські та вантажні перевезення і ноу-хау, які найближчим часом планують запровадити в УЗ.

Гроші медиків віддають поліцейським? Що брешуть про бюджет-2018 політики

14 листопада Верховна Рада ухвалила проект бюджету на 2018 рік у першому читанні. VoxUkraine пропонує аналіз правдивості висловлювань депутатів щодо норм фінансового плану країни у день голосування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!