Білл Гейтс купив ділянку під "розумне місто" майбутнього

Понеділок, 13 листопада 2017, 12:35

Одна з інвестиційних компаній засновника Microsoft Білла Гейтса придбала за 80 мільйонів доларів велику ділянку землі, яка в майбутньому має перетворитися в технологічне місто майбутнього.

Про це повідомляє ITC.ua.

Площа придбаної ділянки, відведеної під будівницвто "розумного міста", становить приблизно 10 тис. га. Поруч пролягає автомобільна дорога, яка з'єднує Фінікс з Лас-Вегасом.

Реклама:

У прес-релізі, поширеному інвестиційною групою Belmont Partners, йдеться, що Бельмонт побудує далекоглядне співтовариство з комунікаціями та інфраструктурою, що використовує передові технології, що працюють на базі високошвидкісних цифрових мереж, дата-центрів, нових виробничих технологій і моделей дистрибуції, автономного транспорту і автономних логістичних вузлів.

Згідно з документацією Belmont Partners, приблизно 1,5 тис. га землі відведено під будівництво офісних, комерційних і торговельних будівель. Ще 190 га відведено під школи. Крім того, на території планується побудувати близько 80 тис. житлових будинків. Коли почнеться будівництво, поки не відомо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!