"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нафта знову дешевшає з максимуму за 2 роки

П'ятниця, 10 листопада 2017, 10:08

Ціни на нафту знижуються в ході торгів в п'ятницю з близьких до максимумів за два роки рівнів, які були досягнуті напередодні.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

У четвер нафта подорожчала на тлі посилення геополітичної напруженості на Близькому Сході, в тому числі через повідомлення, що Саудівська Аравія зажадала від своїх підданих виїхати з Лівану і утриматися від поїздок в цю країну.

Ціна січневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:00 зменшилася на 19 центів (0,30%) - до 63,74 долара за барель.

Реклама:

Нафта WTI з постачанням в грудні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) подешевшала на 15 центів (0,28%) - до 57,01 долара за барель.

За підсумками сесії 9 листопада котирування ф'ючерсу на Brent піднялися на 0,44 долара (0,7%), до 63,93 долара за барель. Ціна WTI збільшилася на 0,36 долара (0,6%), до 57,16 долара за барель.

Адміністрація президента США Дональда Трампа як і раніше вважає пом'якшення регулювання в нафтогазовій галузі одним з пріоритетних напрямків, заявив в четвер представник міністерства торгівлі США Меттью Кох на щорічній конференції SIGMA в Чикаго.

Нафтова держкорпорація Саудівської Аравії Saudi Aramco в наступному фінансовому році планує 100 млрд доларів капвкладень - на 10% більше, ніж в поточному році, повідомляє Gulf News.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: