"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Google представила смартфони з найкращою на ринку камерою

Четвер, 5 жовтня 2017, 10:06

На презентації в Сан-Франциско Google представила друге покоління власних флагманських смартфонів Pixel 2 і Pixel 2 XL.

Про це пише Ain.ua.

Молодша версія має екран з діагоналлю 5 дюймів і зовні дуже схожа на першу модель Pixel. Фаблет Pixel 2 XL з діагоналлю 6 дюймів, навпаки, отримав оновлений дизайн з більш широким дисплеєм з округленими гранями і невеликими рамками знизу і зверху.

Реклама:

Обидва смартфони мають алюмінієвий корпус і невеликий скляний фрагмент на задній панелі, де розташовуються камера і сканер відбитків пальців.

Головним акцентом на презентації новинок стала камера. Перше покоління Pixel отримало, принаймні на деякий час, кращу камеру на ринку, коли фахівці DxOMark поставили їй рекордні 88 балів.

 

Нові Pixel 2 знову поставили рекорд, отримавши 98 балів. Для порівняння, друге місце в рейтингу займає iPhone 8 Plus і Galaxy Note 8 з 94 балами. Тому, принаймні до тесту iPhone X, нові Pixel мають найкращу камеру на ринку.

Pixel 2 буде продаватися в трьох кольорах: чорному, білому і синьому. Ціна становитиме 649 доларів за версію з 64 ГБ пам'яті, а за вдвічі більший обсяг доведеться доплатити 100 доларів.

 

Pixel 2 XL доступний всього в двох кольорах: білому і чорному. Але в білій версії скло на задній панелі буде чорне, а кнопка включення помаранчевою. Ціна: 849 доларів - за версію з 64 ГБ і 949 доларів за 128 ГБ. Обидві моделі надійдуть у продаж 17 жовтня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!