General Motors представить не менше двадцяти моделей електромобілів до 2023

Середа, 4 жовтня 2017, 13:21

У наступні 18 місяців GM представить дві повністю електричних моделі, а всього до 2023 року компанія планує випустити на ринок не менше 20 нових електромобілів.

Про це повідомляє Itc.ua.

У компанії відзначили, що на шляху до нульових викидів вони будуть працювати не тільки над "акумуляторними" моделями (battery electric), але і над автомобілями на основі паливних елементів (hydrogen fuel cell), пропонуючи користувачам найбільш зручний варіант.

"General Motors вірить в майбутнє, де всі автомобілі будуть повністю електричними. Однак так як це майбутнє не відбудеться відразу, ми маємо намір стимулювати більш широке використання електромобілів за допомогою безкомпромісних рішень, що відповідають потребам наших клієнтів", - зазначив Марк Рейсc, виконавчий віце-президент GM з виробництва, продажу та комплектуючих.

Реклама:

Автовиробник також незабаром представить концепт SURUS (Silent Utility Rover Universal Superstructure) - чотириколісний електромобіль на платформі важкої вантажівки з двома електродвигунами, які працюють від паливних осередків. Завдяки гнучкій архітектурі, це засіб пересування можна буде використовувати в якості фургона доставки, вантажного автомобіля, машини швидкої допомоги і інших моделей з мінімальним рівнем шуму і нульовими викидами.

Нагадаємо, Японія представила найшвидший електромобіль.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: