"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МЕРТ хоче збільшити торгівлю України та США

Вівторок, 3 жовтня 2017, 19:30

Міністерство економічного розвитку і торгівлі має намір створити робочу групу для збільшення торгівлі з США і організації торгових місій для українського та американського бізнесу в 2018 році.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - продавці України Наталія Микольська в ході засідання Українсько-американської ради з торгівлі та інвестицій у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Працюємо над усуненням бар'єрів на американському ринку, спрощенням процедур торгівлі, залученням інвестицій в експортоорієнтовані сектори в Україні, а також над посиленням контрактів бізнесу до бізнесу для того, щоб збільшити кількість експортних контрактів", - зазначила Микольська.

"Також в пріоритеті створення робочої групи для визначення секторів збільшення торгівлі та проведення секторальних торгових місій для українського і американського бізнесу в 2018 році", - додала вона.

Реклама:

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час засідання також закликав американських інвесторів брати участь в програмі приватизації державних підприємств в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: