"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрнафта" відновила видобуток на чотирьох родовищах в Сумській області

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 15:51

ПАТ "Укрнафта" відновило видобуток вуглеводнів на чотирьох родовищах в Сумській області після отримання від Державної служби праці відповідних гірничих відводів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що мова, зокрема, йде про Анастасіївське, Артюхівське, Коржівське і Липоводолинське родовища.

"Річний видобуток на цих родовищах становить близько 240 тис. тонн нафти і конденсату і 130 млн куб. м газу", - відзначили в прес-службі компанії.

Реклама:

Компанія планує через декілька днів відновити газопостачання чотирьох населених пунктів Роменського району Сумської області.

"Укрнафта" активно працює з держорганами для того, щоб прискорити затвердження необхідних документів для інших п'яти родовищ і відновленням видобутку в середині листопада ", - додали в прес-службі.

Як повідомлялося, раніше Державна служба геології та надр України продовжила спеціальні дозволи ПАТ "Укрнафта" на користування надрами по 9 родовищам в Сумській і Львівській областях.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтовидобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50% +1 акція Укрнафти, групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: