"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 24 жовтня 2017, 21:00

Про кібератаку. Про держзакупівлі. Про ОПЗ. Про транзит газу. Про WizzAir

Про кібератаку. В Україні почалася нова хвиля хакерської атаки, яка зачепила Міністерство інфраструктури, Одеський аеропорт, Київський метрополітен. У кіберполіції повідомили, що випадки поодинокі, і говорити про масову кібератаку не доводиться.

Про держзакупівлі. Мінекономрозвитку пропонує вивести з-під дії закону "Про державні закупівлі" всю сферу, пов'язану з торгівлею зброєю. Цей крок дозволить не світити в "ProZorro" тендерами.

Реклама:

Про ОПЗ. Одеський припортовий завод знову запустять в роботу за давальницькою схемою з компанією ЕРУ.

Про транзит газу. Будівництво російським "Газпромом" нового газопроводу "Північний потік-2" через Балтійське море завдасть Україні збитків, які можуть становити до 3% ВВП.

Про WizzAir. Лоукостер Wizz Air може перенести польоти з аеропорту "Жуляни" в аеропорт "Бориспіль". Про причини такого рішення поки не повідомляється.

Ви хочете знати більше?

Скільки Україна витрачає на підтримку бізнесу

Після років декларованої політики скорочення бюджетних видатків, дерегуляції і невтручання уряду в економіку держава у 2017 році витратить на підтримку бізнесу 170 млрд грн. Це майже третина держбюджету і понад 6% ВВП

Все про нову субсидію: кому, скільки, за що, хто заплатить

Розпочався новий опалювальний сезон. У листопаді українці отримають рахунки за опалення. ЕП з'ясовувала, як зміняться цифри у квитанціях для тих, хто отримує субсидію, та у кого її заберуть

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!