"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

BMW i ексклюзивний автомобільний партнер Lviv IT Arena 2017

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 09:47

На початку жовтня у Львові відбулась наймасштабніша подія для українського ІТ ринку - конференція ІТ Arenа. Компанія "АВТ Баварія Україна", офіційний імпортер автомобілів BMW i в Україні, із задоволенням підтримав захід, що висвітлює сучасні тенденції у сфері новітніх технологій, адже це є основним напрямком розвитку німецького концерну.

Конференція є найпопулярнішою подією за кількістю відвідувачів в Україні та Східній Європі. Цього року ІТ Arenа зібрала більше 2300 шанувальників інноваційних технологій на традиційній локації - стадіоні "Арена Львів", серед яких спікери з найвідоміших компаній світу, топ-менеджмент українських та іноземних ІТ-компаній, представники партнерських та спонсорських організацій, інвестори та стартапи, ІТ-фахівці та студенти.

Офіційна церемонія відкриття ІТ Arena здивувала всіх присутніх цьогорічною ведучою – жіночим комп'ютеризованим зображенням з синтезованим голосом, названим Аріною на честь конференції. Вона привітала гостей та партнерів заходу.

Після офіційної церемонії відкриття почався марафон доповідей спікерів паралельно у трьох напрямках: business, technology та product. Окрім цього, гості мали змогу відвідати стенди партнерів та дослідити усі технологічні новинки, представлені у головному залі, а на вулиці їх чекали тест-драйви випереджаючих свій час автомобілів BMW i3 та експозиція BMW i8, що відкривала завісу у майбутнє спортивних автомобілів.

Реклама:
 

Учасники конференції досліджували філософію електричної мобільності від BMW і протягом усіх днів конференції, включаючи закриті заходи: прийом міського голови Львова та подію Tech Lounge. Гості переконалися, що у автомобілях BMW i використовується велика кількість інноваційних технологій BMW EfficientDynamics та дізналися, що від розробки дизайну до виготовлення, від експлуатації автомобіля до його утилізації - кожна деталь у ньому орієнтована на принцип сталого розвитку.

Метою розробки автомобілів BMW i є не тільки конструювання автомобілів, які не мали б шкідливих викидів, але також і використання при цьому максимальної частки матеріалів, виготовлених за принципом невиснажливого використання, і вторинних матеріалів - перш за все, у внутрішній обробці.

Таким чином, салон BMW i3 встановлює нові стандарти і робить екологічний підхід відчутним. Наступним досягненням є абсолютно нова архітектура автомобіля LifeDrive, яка завдяки пасажирському осередку кузова з карбону і модулю приводу Drive з алюмінію дозволила суттєво зменшити вагу автомобіля і збільшити запас ходу.

В рамках проведення тест-драйвів, учасникам була представлена мета імпорту автівок BMW i та інноваційних послуг із забезпечення мобільності на український ринок: надати автомобілістам якісний продукт, що здатен знизити не тільки кількість шкідливих викидів у атмосферу, але й витрати на пальне і при цьому постійно збільшувати задоволення за кермом.

Від електричних тест-драйвів учасники конференції перейшли до електронної музики на фестивалі Futureland Festival, до яких додатково приєдналося понад 2000 шанувальників сучасного саунду. Захід відбувся на стадіоні під відкритим небом з експозицією автомобілів BMW i3. Хедлайнерами стали справжні зірки електронної сцени Європи - французький дует Cassius,  разом з ними публіку розігрівали українські музиканти Cape Cod, SE62, Pahatam.

Завершилась ІТ Arena мітапами нетрадиційного для заходу формату, у історичному центрі Львова, під дахом надзвичайно затишних львівських ресторацій та вечіркою на площі Арсенальній з чудовою музикою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!