"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Темпи видачі "теплих" кредитів з травня виросли в 5 разів

П'ятниця, 8 вересня 2017, 14:00

Темпи видачі пільгових кредитів за програмою IQ energy від Європейського банку реконструкції та розвитку продовжують рости.

Про це йдеться в прес-релізі програми.

Як повідомляється, за серпень 2017 в рамках програми видано 2632 "теплих" європейських кредити на загальну суму 45,6 мільйона гривень.

 

"До початку опалювального сезону залишилося трохи більше місяця, а значить, ще є час термомодернізувати своє житло і почати економити на опаленні вже в цьому сезоні", - зазначає керівник програми IQ Energy Оксана Булгакова.

Реклама:

"Компенсація від ЄБРР, що становить 35% від суми кредиту/інвестиції в енергоефективне обладнання, поширюється на 8 категорій товарів і дозволяє досягти енергоефективності на рівні, як мінімум, на 20% вище в порівнянні із середньоринковими показниками", - підкреслює вона.

Відзначається, що всього програмою, яка стартувала навесні 2016 року, вже скористалося понад 6 тисяч українських сімей, які утеплили свої квартири і будинки в кредит на загальну суму понад 130,6 мільйона гривень.

Нагадаємо, ЄБРР подвоїв компенсацію за програмою IQ energy - до 35% від витрат громадян на утеплення житла або установку енергоефективного обладнання.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: