"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 6 вересня 2017, 21:00

Головні економічні події середи, 6 вересня.

Про авто на "бляхах". Понад 63,9 тисячі автомобілів з іноземною реєстрацію знаходяться на території України незаконно.

Про Азарова. Печерський районний суд Києва ухвалив клопотання Генеральної прокуратури про арешт 10 швейцарських рахунків сина екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова Олексія.

Про Нафтогаз. Член наглядової ради "Нафтогазу", незалежний директор Чарльз Проктор йде зі своєї посади через відсутність підтримки реформи корпоративного управління з боку уряду.

Реклама:

Про Коломойського. Суд дозволив слідчому Генеральної прокуратури провести огляд будівлі в Києві на вулиці Кирилівська, 23, де розташований холдинг "1+1 Media" у справі про розкрадання коштів у Приватбанку.

Про опалювальний сезон. Готовність ЖКГ України до опалювального сезону 2017-2018 становить 95,6%.

Про Косюка. Найбільший виробник курятини в Україні агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" має намір придбати третій завод в Європі для виробництва м'ясних напівфабрикатів.

Про порти. Кабінет міністрів ухвалив рішення про зниження ставок портових зборів з 1 січня 2018 року.

Про Держгеонадр. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що система Державної служби геології і надр є непрозорою і потребує змін.

Про УГВ. Під час позапланової перевірки, проведеної внутрішнім аудитом НАК "Нафтогаз України", в компанії "Укргазвидобування" було знайдено ряд порушень в тендерах.

Текст дня

Love me tender: як Гройсман використовує закупівлі "Укргазвидобування" проти Коболєва

Конфлікт керівника "Нафтогазу" Андрія Коболєва і прем'єра Володимира Гройсмана набирає обертів. Програма-мінімум глави Кабміну — послабити свого візаві шляхом звільнення його соратника — голови "Укргазвидобування".

Андрій Коболєв: Проти мене є кілька кримінальних справ

Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв і керівник "Укргазвидобування" Олег Прохоренко розповіли ЕП про відносини з прем'єр-міністром, скандальні тендери "Укргазвидобування" і кримінальні справи СБУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!