OVERTIME: Головні події дня

Вівторок, 26 вересня 2017, 21:00

Головні економічні події вівторка, 26 вересня.

Про медіа. Компанія Dragon Capital завершила угоду з придбання ТРК "Радіо-Ера", власником якого називають позафракційного народного депутата, екс-регіонала Андрія Деркача. Екс-власники заявляють про тиск влади.

Про податки. Через схеми з ухилення від сплати податків, в яких задіяний великий бізнес, державний бюджет недоотримує щороку 100 млрд гривень.

Про Фірташа. Олександр Притика звільнився з посади голови ТОВ "Регіональна газопостачальна компанія" (РГК), що управляє всім газовим бізнесом Дмитра Фірташа.

Реклама:

Про компанії. Печерський районний суд Києва заарештував кошти на рахунках "дочки" світового трейдера "Трафігура Україна" в Держказначействі і "Альфа-банку".

Про Януковича. Суд зобов'язав державний "Ощадбанк" показати суму грошових коштів, які має на рахунках в банку колишній президент України Віктор Янукович.

Тексти дня

Хто в Україні найбільше ухиляється від сплати податків

Через найбільші схеми з ухиляння від сплати податків, у яких задіяний великий бізнес, держава недоотримує щороку 100 мільярдів гривень.

Ера партнерства людини і машини: яким буде світ до 2030 року

Роботи вийдуть за межі заводів, кількість невідомих зараз професій сягне 85% від загальної кількості, а технології віртуальної і доповненої реальності змішають фізичний і віртуальний світи. До чого готуватися?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!