"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Капіталізація Apple знизилася на 50 мільярдів доларів після презентації нових iPhone

Неділя, 24 вересня 2017, 12:40

Капіталізація компанії Apple знизилася майже на 50 мільярдів доларів за десять днів, що минули з моменту презентації нових моделей iPhone.

Про це повідомляє CNBC.

Apple представила нові моделі iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X 12 вересня 2017 року. За десять днів її ринкова капіталізація знизилася з 834,9 млрд доларів до 782,5 млрд доларів.

Видання відзначає, що обсяг падіння ринкової капіталізації Apple перевищує вартість таких компаній, як Target, eBay і Ford. Капіталізація Apple після падіння перевищує вартість холдингу Alphabet майже на 100 млрд доларів.

Реклама:

Вартість акцій компанії за станом на 22 вересня 2017 року перевищує той же показник річної давності більш ніж на 30%. Проте, як зазначає MarketWatch, тиждень перед запуском продажів iPhone 8 і iPhone 8 Plus став найгіршим за динамікою акцій компанії за всю історію продажів iPhone.

Падіння акцій відбувається на тлі неоднозначних відгуків про нові продукти компанії і очікуванні слабких продажів iPhone 8.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, відбулася презентація Apple, де презентували нові моделі - iPhone 8 / iPhone 8 Plus і iPhone X.

Раніше повідомлялося, що iPhone 8/8 Plus з'явиться в продажу у жовтні, а iPhone X - в листопаді цього року.

Читайте також: Нова операційна система iOS 11 від Apple: Що нового?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: