OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 20 вересня 2017, 21:00

Головні економічні події середи, 20 вересня.

Про Крим. "Нафтогаз" і шість її дочірніх компаній, які входять в групу Нафтогаз, подали до Гаазького трибуналу позовну заяву про відшкодування збитків, заподіяних захопленням Російською Федерацією активів групи в АР Крим.

Про Нафтогаз. У Енергоспівтоваристві заявили, що Кабмін ставить під загрозу майбутнє України як транзитера газу.

Про облігації. Основними покупцями нових 15-річних єврооблігацій України на 3 мільярди доларів виступили інвестори з США (46%) і Великобританії (36%).

Реклама:

Про УЗ. Кабінет Міністрів схвалив початок конкурсу з відбору 4 незалежних членів наглядової ради публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця".

Про Укртрансгаз. Служба безпеки України заблокувала призначення головою ПАТ "Укртрансгаз" Павела Юзефа Станчака.

Про Януковича. Генеральна прокуратура офіційно оголосить про спецконфіскацію 200 мільйонів доларів, розкрадених колишнім президентом Віктором Януковичем.

Про Центренерго. Енергогенеруюча компанія "Центренерго" платить "подвійну" ціну за транспортно-експедиційне обслуговування американського вугілля компанії, яку на ринку пов'язують із "вугільним смотрящим" Віталієм Кропачевим.

Тексти дня.

Даруй МВФ, прощайте реформи? Міфи про євробонди на 3 мільярди

Що означає розміщення Україною своїх європейських бондів? Добре це чи погано? У чому ризики? І головне - що робити далі? Відповіді тут.

Гройсман vs Нафтогаз. Як Коболєв ламає плани прем'єра

Чому незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" хочуть піти і як це пов'язано з бажанням Володимира Гройсмана контролювати держкомпанію. ЕП пояснює суть конфлікту, який тільки набирає оберти

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!