"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бусов Хілл" став найкомфортнішою новобудовою класу "еліт"

Вівторок, 19 вересня 2017, 10:00

Згідно з опублікованим звітом рейтингового агентства "EuroRating", житловому комплексу "Бусов Хілл" біля ботанічного саду на Печерську присвоєно максимальний рейтинг комфортності – "Виняткова комфортність" серед елітних новобудов Києва.

Експерти агентства оцінювали новобудови за такими критеріями як архітектурні та конструктивні особливості, оздоблення квартир, рівень безпеки і сервісу, облаштування прибудинкової території, а також особливості розташування.

 

Найвища оцінка в рейтингу – "Виняткова комфортність" – є підтвердженням того, що абсолютно всі параметри новобудови відповідають, а почасти і перевершують, вимоги до рівня комфортності житла в категорії "еліт", – стверджує Григорій Перерва, генеральний директор агентства "EuroRating".

За словами експерта, ЖК "Бусов Хілл" вигідно відрізняється місцем розташування – будинок зводиться у найбільш тихому та респектабельному мікрорайоні Звіринець, поруч із ботанічним садом. Близькість до 130 гектарів зелених насаджень дозволяє мешканцям комплексу цілий рік дихати свіжим лісовим повітрям, насолоджуючись тишею та приголомшливими краєвидами. При цьому, лише кілька хвилин потрібно для того, аби дістатися до ділового центру столиці.

Реклама:

Також агентство максимально високо оцінило архітектурні та конструктивні особливості будівлі. Зокрема, інноваційну систему "Glass Wall" – застосування винятково панорамного скління від підлоги до стелі на базі алюмінієвого профілю преміум класу Schueco (Німеччина) і мультифункціональних склопакетів американського бренду Guardian. Підтвердженням максимального рівня комфортності новобудови також можна вважати малу кількість квартир в будинку – всього 146 і на поверсі – від 1 до 4, використання тільки обладнання від світових брендів (наприклад, безшумні швейцарські ліфти Sсhindler, високопродуктивні німецькі котли Viessmann, що забезпечують автономне опалення та нагрівання води).

Високо відзначені також естетичні характеристики будівлі – облицювання фасаду німецькими плитами PorcelainGres, оздоблення місць загального користування італійським дизайнерським керамогранітом Cerim. Особливої похвали заслуговує розкішне лобі з висотою стелі 8 метрів, декороване стінами-водоспадами та авторською скульптурою.

Посприяв присвоєнню найвищого рейтингу і безпрецедентний рівень безпеки мешканців будинку, завдяки повністю закритій території, багаторівневій системі контролю доступу, фізичній охороні та відеоспостереженню. Крім того, було відзначено різноманітність зон загального користування, таких як дитячий майданчик, колясочно-велосипедний паркінг, зони відпочинку і ресепшен. Важливою стала і наявність в ЖК "Бусов Хілл" системи "Інтелектуальний будинок", а також власної служби експлуатації.

Максимальний рейтинг серед елітних новобудов Києва – далеко не єдина нагорода ЖК "Бусов Хілл". Раніше комплекс був удостоєний звань "Елітна новобудова року", "Кращий будинок преміум класу в Києві"... Важливо, що переконатися в найвищій якості будівництва, оцінити підбір матеріалів та обладнання можна на власні очі. ЖК "Бусов Хілл" практично готовий і знаходиться на стадії введення в експлуатацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!