"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Renault-Nissan-Mitsubishi представлять лінійку електрокарів і таксі-роботів

Неділя, 17 вересня 2017, 15:15

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi до 2022 року може поставити на потік 12 нових електромобілів і роботизованих електротаксі.

Про це заявив глава альянсу Mitsubishi Motors Карлос Гон, представляючи на Франкфуртському автосалоні новий 6-річний план альянсу, повідомляє enkorr з посиланням на CNBC.

"Всього ж планується пустити в серію близько 40 версій електричних транспортних засобів з різним запасом ходу на одній зарядці", - повідомив Гон.

"Ми маємо намір створити моделі, призначені для найрізноманітніших комерційних сегментів", - заявив глава альянсу, кажучи про сегмент Robo.

Реклама:

"Є стійкий попит на послуги таких компаній, як Uber і їм подібних. Маючи в своєму розпорядженні нові безпілотні технології, ми маємо намір стати провідними гравцями на цьому ринку", - додав він.

В даний час зусилля Renault-Nissan-Mitsubishi сфокусовані на зниженні вартості електромобілів альянсу до 2022 року приблизно на 30% і на виробництві батарей, які після 15-хвилинної зарядки забезпечать електрокарам пробіг в 230 км.

Карлос Гон вважає, що майбутнє - за безпілотними електромобілями, які "спілкуються" один з одним. У той же час на відміну від конкурентів з Volkswagen і Volvo альянс не має наміру припиняти випуск автомобілів, оснащених дизельним двигуном.

Нагадаємо, Китай збирається відмовитися від бензинових і дизельних авто.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: