Курс Bitcoin знову оновив історичний максимум

Понеділок, 7 серпня 2017, 10:22

Станом на ранок понеділка вартість одиниці криптовалюти Bitcoin перевищила 3,2 тисячі доларів, що є новим історичним максимумом.

Про це пише ITC.

У минулі вихідні криптовалюта Bitcoin (класичний, а не новий Bitcoin Cash) подорожчала до нового рекордного значення, переваливши за позначку в 3 тисячі доларів за один біткоін.

Причому відразу кілька популярних кріптовалютних бірж, включаючи Coinbase і Kraken, давали за один біткоін більше 3 тисяч доларів.

Реклама:

Станом на ранок понеділка вартість одиниці криптовалюти зросла ще більше і перевищує вже 3,2 тисячі доларів.

Відзначимо, що раніше в травні курс криптовалюти Bitcoin вперше перевищив 2 тисячі доларів, а на початку червня валюта майже досягла 3 тисяч доларів, а потім різко пішла вниз до 2,666 тисячі доларів. У липні курс і зовсім вперше за два місяці впав нижче 2 тисяч доларів.

Нинішнє чергове зростання курсу сталося через кілька днів після розділення криптовалюти Bitcoin на два різновиди: класичний біткоін (BTC) і Bitcoin Cash (BCC).

Необхідність цього кроку зумовлена ​​її надмірною популярністю, а точніше, нестачею "місця" в блоці і, як результат, довгими "чергами" - проходження однієї транзакції часом доводилося чекати кілька днів.

В результаті нового стрибка курсу ринкова капіталізація Bitcoin подолала новий рубіж в 50 млрд доларів.

З урахуванням нинішнього курсу, сумарна вартість всіх біткоінів, що перебувають в обігу, перевищує 53 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: