Весь менеджмент одним ударом: освітній курс з менеджменту та підприємництва

Четвер, 31 серпня 2017, 10:50

"Вища школа комунікацій" спільно з EVO.company запускає інтенсивний курс "Менеджмент і підприємництво", що не має аналогів. 26-29 жовтня 500 українських власників і CEO бізнесу зберуться, аби отримати практичні знання та робочі інструменти для збільшення особистої ефективності та ефективності своїх компаній.

 

"Весь менеджмент одним ударом!" - саме під таким гаслом пройде 4-денний інтенсив. Спеціально розроблена програма дозволить ознайомитися з усіма аспектами основних функцій підприємств, компетенціями і навичками, якими повинен володіти управлінець бізнесом, а також допоможе сформувати комплексне і системне розуміння, як працює організація.

Насичена програма для тих, хто хоче розвивати свою компанію, стати ініціатором і керівником нових бізнес-проектів, успішним підприємцем. Учасники інтенсиву дізнаються про сучасні практичні методи управління і зможуть розробити і впровадити інструменти підвищення ефективності бізнесу в різних сферах діяльності.

Протягом курсу слухачі отримають прикладні знання про те, як створити місію, візію компанії, ставити цілі або налаштувати бізнес-процеси, а також багато іншого.

Реклама:

Спікери-практики детально розкажуть про функції підприємства, про те, як правильно та ефективно побудувати роботу кожного підрозділу і компанії в цілому. Практичні рекомендації, інструменти і нові підходи в роботі допоможуть ефективно вибудувати бізнес-процеси.

Про сучасного лідера і його функції, типи лідерства, емоційний інтелект і особисту ефективність, побудову бренду і майстерность публічних виступів розкажуть експерти в рамках окремого блоку "Особистість лідера і керівника".

Кожен виступ стане насиченою та яскравою зустріччю: це мікс історій, кейсів і рекомендацій для підвищення ефективності бізнесу.

Інформаційні партнери: JCI Youth, AIESEC, Економічна правда, Обозреватель, RIA Media, Инвестгазета, Радіо "Ера FM", МАМІ, Pink, SBR, AUTORIA, Geometria, StartUpUkraine, liga.net, Eurotrips

Вартість інтенсивного курсу - від 2000 грн.

Місце проведення: м.Київ

Дізнатися докладніше про захід, програму і спікерів, а також зареєструватися на курс можна на сайті "Вищої школи комунікацій".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!