"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 29 серпня 2017, 21:00

Головні економічні події вівторка, 29 серпня.

Про голову НБУ. У президента є два претенденти на посаду голови НБУ. Президент Петро Порошенко внесе нову кандидатуру голови Національного банку України на розгляд Верховної Ради до кінця вересня.

Про автогаз. Ціни на скраплений газ в Україні в серпні виросли більш ніж на 40% і він коштує вже дорожче, ніж в країнах ЄС. Прем’єр-міністр Гройсман назвав стрибок цін на автогаз диверсією проти України.

Про Ryanair. Міністр інфраструктури Володимир Омелян висловив невдоволення тим, як міжнародний аеропорт "Бориспіль" веде переговори про спільну роботу з лоукостером Ryanair, але запевнив, що Ryanair точно полетить в Україну наступного року.

Реклама:

Про електроенергію. Україна в січні-липні 2017 року збільшила експорт електроенергії на 43% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року - до 3,518 млрд кВт-год.

Тексти дня

Чи зможе уряд зняти з "бюджетної голки" Академію медичних наук

Міністерство охорони здоров'я намагається вивести установи Академії медичних наук з радянського анабіозу і поставити їх на рейки ринку і здорового глузду. Чому урядовці ніяк не можуть запустити "пілотний" проект?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!