OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Неділя, 9 липня 2017, 20:00

Головні економічні події за 8-9 липня.

Про зелену енергетику. Україна веде переговори з однією з найбільших компаній Франції Engie SA про побудову велетенської сонячної електростанції, вартістю 1,25 мільярда доларів у зоні відчуження.

Про Приватбанк. З’явилася інформація, що колишні топ-менеджери "Приватбанку" та члени його кредитного комітету давно покинули Україну, а 11 фігурантів "приватівської" справи оголошено в міжнародний розшук. Колишній співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський заявив, що ця інформація не відповідає дійсності.

Про санкції. Reuters з’ясували, що для поставок турбін в Крим в обхід санкцій була найнята компанія, яка частково належить німецькому концерну Siemens.

Реклама:

Про Ryanair. У понеділок гендиректор аеропорту "Бориспіль" проведе прес-конференцію, на якій озвучить деталі ультиматуму, що надійшов від авіакомпаніїї Ryanair та розкаже, чому аеропорт може зазнати 2 мільярда гривень збитків внаслідок вимоги ірландців.

Про вугілля. Українська сторона веде переговори про постачання вугілля антрацитної групи з найбільшою вуглевидобувною компанією Америки — XCOAL Energy&RESOURCES.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!