"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Приватбанку прокоментували обшуки в головному офісі

Четвер, 6 липня 2017, 11:45

Приватбанк та НАБУ проводять спільну роботу щодо аналізу "токсичного портфеля" кредитів попередніх власників банку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"У рамках кримінального провадження з розслідування фактів незаконного надання кредитів попередніми власниками та топ-менеджерами в банку спільно з НАБУ проводяться планові роботи", - йдеться у тексті повідомлення.

Реклама:

Повідомляється, що аналіз документів та інші слідчі дії проводяться на підставі заяви НБУ щодо колишнього менеджменту банку.

"Роботи в центральному офісі банку заплановані протягом декількох днів. Окрім адвокатів НАБУ, задіяні також співробітники спецназу НАБУ. Це необхідно для оперативного реагування в разі отримання інформації про знаходження осіб, щодо яких відкрито кримінальне провадження", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 6 червня стало відомо, що у головному офісі Приватбанку в місті Дніпро детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснюють слідчі дії.

В НАБУ уточнили, що ці дії проводяться в рамках розслідування кримінальної справи за фактами можливого зловживання службовим становищем співробітниками Нацбанку, а також розтрати коштів в особливо великому розмірі, вчиненої екс-менеджментом та екс-власниками Приватбанку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: