"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Uber створить штаб-квартиру в Києві

Вівторок, 4 липня 2017, 14:53

Міжнародна технологічна компанія Uber, творець однойменного мобільного додатку для виклику автомобілів з водієм, будує в Києві приміщення під розміщення своєї штаб квартири.

Про це повідомив генеральний менеджер Uber в Україні, Азербайджані, Білорусі та Казахстані Олексій Стах на прес-конференції в Києві у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, штаб-квартира зі штатом працівників 50 осіб координуватиме роботу в Україні, Білорусі, Азербайджані, Казахстані.

За його словами, на сьогодні в офісі Uber в Україні працює 20 чол.

Реклама:

Крім іншого, говорячи про плани компанії, Стах висловив зацікавленість роботою в усіх регіональних центрах країни, зокрема в Запоріжжі, Кривому Розі та Миколаєві.

Також, за словами генерального менеджера, компанія вивчає можливість впровадження продукту Uber Kids - замовлення автомобілів з дитячими кріслами.

Uber - міжнародна технологічна компанія, творець однойменного мобільного додатка за викликом автомобілів з персональним водієм. Додаток працює в більш ніж 450 містах і 73 країнах світу. В Україні сервіс Uber доступний з 2016 р і сьогодні працює в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі та Харкові.

Нагадаємо, 4 липня Uber запустив преміальний сервіс - UberBlack.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: