OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 26 липня 2017, 21:00

Головні економічні події середи, 26 липня.

Про ОРДО. "Укренерго" повністю припинило постачання електроенергії в ОРДО. У так званому "ДНР" заявили, що припинення поставок електроенергії "не позначиться на споживачах". Голова "Укренерго" впевнений, що припинення електропостачання матиме тільки позитивні наслідки.

Про обшуки. Генеральна прокуратура та СБУ провели обшуки в представництві ізраїльської фірми Benish GPS у Києві. Фірма постачала українським правоохоронцям електронні браслети спостереження, які використовуються для контролю за переміщенням злочинців і підозрюваних. Справа стосується зловживань, допущених колишнім керівництвом Міністерства внутрішніх справ при закупівлях.

Про Ryanair. Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" подала судовий позов до Міністерства інфраструктури з вимогою відшкодувати 20,05 млн гривень збитків, зазнаних через можливий захід лоукостера Ryanair.

Реклама:

Про 4G. Майбутні тендери на зв'язок четвертого покоління 4G опинилися під загрозою зриву. Міністерство юстиції відмовилося проводити держреєстрацію порядку проведення конкурсів на радіочастоти.

Про держборг. Сукупний державний прямий і гарантований борг України в червні виріс на 0,44% до 75,01 мільярда доларів, але зменшився у гривневому еквіваленті.

Про кредит "Януковича". Суд Лондона ухвалив подальше зупинення виконання судового рішення до завершення розгляду апеляції України у справі про повернення Росії єврооблігацій на суму 3 мільярди доларів за домовленостями з Віктором Януковичем.

Тексти дня

Що б ви продали або залишили у держвласності?

Інтерактивна гра від ЕП: пропонуємо вам здійснити власне "медичне сортування" держвласності

Тривожне майбутнє: біохакери, космічні гіди та клас "непотрібних"

Роботи, що працюють замість людей, — не фантастика, це вже відбувається, і це тільки початок. Що буде із зайвими людьми і суспільством загалом?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!