В Україні запустився віртуальний оператор Lycamobile

Понеділок, 24 липня 2017, 14:55

Британська компанія Lyca Group 24 червня оголосила про запуск свого українського представництва - ТОВ "Лайкамобайл Україна".

Про це повідомляє Ain.ua.

Як повідомляється, клієнти в Україні отримають доступ до Lycamobile через карти оператора "Трімоб" (дочірня компанія "Укртелекому"). На них будуть доступні тарифні плани Lycamobile, користуватися цими сімки можна буде в будь-якій країні, де працює оператор.

При відсутності покриття "Трімоб" Lycamobile буде працювати через "Vodafone Україна" - для цього Lyca Group підписала з оператором угоду про внутрішній роумінгу.

Реклама:

Компанія пропонує єдиний пакет за 130 грн / місяць, який включає 16 ГБ інтернету, 300 хвилин дзвінків і 300 SMS. Також можна замовити від 1 до 10 ГБ трафіку за додаткову плату понад вищезазначених 16 ГБ, а за додаткові 25 грн отримати ще 100 хвилин.

Тариф діє по Україні і при дзвінках в країни присутності оператора (перелік країн можна подивитися на сайті Lycamobile) з України. Якщо ж абонент виїжджає з України і дзвонить по Lycamobile з іншої країни, будуть діяти роумінгові тарифи, які оголосять трохи пізніше.

Поки це єдиний тарифний план, який компанія пропонує в Україні, проте в майбутньому Lycamobile намір запустити ще 5-6 тарифів.

За словами партнера проекту Lycamobile в Україні Володимира Костеріна, компанія сподівається з часом зробити дзвінки всередині мережі Lyca безкоштовними.

У компанії сподіваються, що для українців Lyca стане другою SIM-картою для міжнародних дзвінків. За рік Lycamobile планує залучити 1 млн українських абонентів.

Щоб почати спілкуватися з тарифів Lycamobile, досить поповнити SIM-карту на 100 грн. У продажу карти оператора стануть доступні протягом найближчого тижня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: